29.4.2023. 9:12
1
Mijatović zaprijetio: Svanuo je dan, ali će se mnogima smrknuti. Slijedi nam obračun sa dubokom državom
Među onima koji su jučer imenovani na ministarske pozicije u novoj Vladi FBiH je i potpredsjednik SDP-a Vojin Mijatović. Njegovo kanidovanje za ministra je izazvalo mnogo polemike u danima prije imenovanja Vlade. Ako je vjerovati saopćenju NES-a i SBiH-a, upravo je Mijatović jedan od razloga zbog kojih su ove dviej stranke napustile vladajuću koaliciju.

Uprkos njihovom napuštanju, nova Vlada je imenovana, a u njoj je svoje mjesto dobio i Mijatović. Tim povodom oglasio se putem Facebooka.

- Izabrana je nova Vlada FBIH

Danas sam izabran za zamjenika premijera i ministra za razvoj, preduzetništvo i obrt, u Vladi Federacije BiH.

Zahvaljujem se svim poslanicima većine u Predstavničkom domu Parlamenta FBiH, zahvaljujem se organima SDP BiH koji su me kandidovali.

Čeka nas puno posla, račun ćemo polagati građanima Federacija BiH i odgovornost je velika.

Prije tri mjeseca poručio sam javno da igramo fer i korektno, ali da se ne igraju sa povjerenjem SDP-a, od tada sam prošao pakao od onih koji su umislili da su bitni, opraštam, ali zaborava nema!!!

Od prvog radnog dana krećemo jako, transparentno u kreiranje novog momenta u našoj zemlji, slijedi nam obračun sa dubokom državom ali i onima koji udaraju na Ustavni poredak BiH.

Svanuo je Dan, a mnogima će se smrknuti, Bosna i Hercegovina država svih nas za vek vekova!!!, puručio je Mijatović.



(Ajdin B.)

 
1
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.