27.3.2024. 9:18
4
Vojin Mijatović tvrdi: Krajnji cilj je haos, paljevine i nasilno preuzimanje vlasti. Ako je cijena rat, spremni su i na to samo da se ne otvara niz kriminalnih postupaka
Ministar razvoja, poduzetništva i obrta Federacije BiH Vojin Mijatović oglasio se danas, 27. marta, na društvenoj mreži Facebook, te naveo da 'postoji plan o nasilnom rušenju vlasti u BiH'.

Objavu Vojina Mijatovića prenosimo u cijelosti: 

"Precizno osmišljena akcija koordinirana sa desno orijentisanim medijima, pojedincima, grupama, desno orijentisanim strankama, ranjivim kategorijama uz podršku desno orijentisanih pojedinaca u redovima vladajućih stranaka koji su nezadovoljni jer nisu ostvarili lične ambicije.

Od početka mandata gurala se priča o 'nametnutoj vlasti' iako se u blokadu došlo političkom korupcijom i kupovinom delegata za Dom naroda ispred očiju javnosti.

Sve vreme se gura priča o krhkoj većini i ako se mnogo puta dokazalo da ta većina može biti i 60 ruku. Paralelno se gura priča o restrikcijama i poskupljenju struje iako su milionski minusi u Elektroprivredi i rudnicima ostavljeni nama u amanet.

Pravosnažne presude za premijera i druge donijete od Suda BiH za milionski kriminal u doba korone se prikazuju kao montirani proces gdje su presuđeni 'nevini' ljudi.

Konstantno se guraju tekstovi o nezadovoljstvu, penzionera, boraca, rudara…. putem izjava pipaka duboke države prethodne vlasti u svim sistemima.

Historijski momenat otvaranja pregovora sa EU, se po svaku cijenu minimizira, dezavuiše i pokušava se po svaku cijenu ubiti pravljenje pozitivne atmosfere u društvu.

Počeli su tekstovi o 'paljevinama' iz 2014., uz pitanja imaju li građani pravo na bunt?

U desno orijentisane medije isključivo se guraju pojedinci iz vladajućih stranaka sa 'patriotskim' izjavama, a paralelno se brutalno pljuju svi ostali koji razvaljuju ostavštinu kriminalnog sistema.

Po svaku cijenu se pravi privid raskola u vladajućim strankama putem nebitnih i nezadovoljnih pojedinaca koji su frustrirani činjenicom da nisu ispunili lične ambicije.

Od svake odluke se pravi zavjera i sve se pakuje u omot izdaje.

Mogao bih još puno stavki navesti, samo uzmite naslove u mnogim medijima i izjave ključnih nosioca ovog projekta unazad godinu dana i sami povežite sve ovo i jasno je sve kao dan.

Krajnji cilj je haos, paljevine i nasilno preuzimanje vlasti, ako je cijena rat spremni su i na to samo da se ne otvara niz kriminalnih postupaka koji su u toku.

I naravno njihov odgovor će biti da je ovo teorija zavjere, tvrdim odgovorno ovo je sve precizno smišljen plan nasilnog preuzimanja vlasti po svaku cijenu."



(Ajdin B.)

4
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.