31.5.2023. 16:16
0
Lopovi ukrali 10 spomen ploča poginulim borcima u Sarajevu
Nepoznate osobe u noći sa 29. na 30. maj ukrali su spomen ploče od mesinga s imenima poginulih boraca koje se nalaze u dvorištu Osnovne škole “Skender Kulenović” na Dobrinji, a slučaj je prijavljen policiji, prenosi avaz.

Dobili smo dojavu jutros od direktorice Osnovne škole “Skender Kulenović”, gdje je prijavljeno da je tokom noći 29. na 30. maj od nekih nepoznatih N.N. lica da je demontirano i otuđeno deset komada mesingovanih ploča s imenima poginulih boraca. Obaviješten je kantonalni tužilac i pripadnici PU Novi Grad su danas obavili uviđaj – izjavila je Mersiha Novalić, portparolka MUP-a KS za portal “Avaza”.

Nastavlja se rad na ovom predmetu. Ova osnovna škola nalazi se u ulici Bulevar Mimar Sinana. 

Kradja
0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.