2.5.2023. 13:00
0
Ramizu ukrali audi A6 ispred kuće: Kupio ga prije tri mjeseca
Nakon što građani BiH koji žive i rade u dijaspori dođu na praznike u našu zemlju, pojave se kriminalci koji učestalo kradu vozila sa stranim tablama.
Nakon što je jučer ukraden Mercedes iz autoservisa u Srebreniku, sinoć je ispred porodične kuće u gračaničom naselju Hajdarovac.

OBAVIJEST ZA SVE PRIJATELJE❗❗❗

“Jutros rano ukradeno vozilo Audi A6 sa tablicama CE RAME ispred kuće u Gračanici (Hajdarovac). Ako ko gdje vidi molim da javi.” – napisao je Ramiz  H.

Portal Crna-Hronika doznaje da je Ramiz H. navedeno putničko vozilo marke Audi A6 sive boje kupio početkom februara 2023. godine.

Pogledajte kako izgleda ukradeni Audi


KradjaAuto
0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.