14.6.2023. 16:12
0
Otac učenika koji je upucao nastavnika na saslušanju u policiji: Dječak uzeo pištolj od djeda
Otac 14-godišnjeg maloljetnika G.M. koji je jutros teško ranio nastavnika Nedima Osmanovića u prostorijama Osnovne škole "Lukavac grad" nalazi se na saslušanju u policijskoj stanici, Lukavac kako bi pojasnio sve okolnosti vezane za ovaj događaj, saznaje portal "Avaza"

Kako „Avaz“ saznaje pištolj iz kojeg je dječak upucao nastavnika registriran je na njegovog rahmetli dedu, ali ga otac nije predao nadležnoj policijskoj stanici.

Podsjećamo, iz Tužilaštva TK je jutros rečeno:

- Riječ je o osobi koja još nema punih 14 godina. Rođen je krajem juna 2009. godine. On je zadržan u PU Lukavac. On je ispalio više hitaca prema nastavniku. Nakon što je ispalio više hitaca prema nastavniku i jednim hicem ga ustrijelio, odbacio je pištolj koji je pronađen u krugu škole i bit će predmet vještačenja. Uviđaj na terenu obavljaju dežurni tužilac u saradnji sa Sektorom kriminalističke policije MUP-a TK i OKP PU Lukavac – rekao je Arnautović i dodao da dječak ne može krivično odgovarati.

 
0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.