24.6.2023. 20:40
0
Zašto se Dodik nije oglašavao čitav dan o dešavanjima u Rusiji, te podržao Putina: "Čim je čuo da Prigožin vraća jedinice u bazu.."
Predsjednik RS Milorad Dodik oglasio se o dešavanjima u Rusiji, a zbog tajminga objave mnogi su posumnjali da je lider SNSD-a čekao ishod.

Naime, jutros je konvoj plećenika grupe Wagner krenuo na Moskvu, a maloprije je javljeno da se konvoj ipak zaustavlja kako bi se zaustavilo ‘rusko krvoproliće’.

Vladimir Putin nazvao je potez šefa Wagnera Jevgenij Prigožina izdajom, a bilo je zanimljivo pratiti kada će se oglasiti Dodik. On podržava Putina, no, do maloprije nije bilo jasno kako će se stvari završiti po Putina.



(Ajdin B.)
 
0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.