21.8.2023. 21:32
0
Detalji brutalnog napada u Bijeljini: Ormarima blokirao vrata da ne može ući policija
Muškarac koji je večeras u Bijeljini izbo ženu, a zatim skočio sa zgrade, ormarima je blokirao ulazna vrata da unutra ne može niko ući, saznaje InfoBijeljina.

Njihov izvor kaže da su pripadnici bijeljinske policije pokušali ući unutra ali to nisu uspijevali zbog blokiranih vrata.

- Kroz prozor su ušla dva policajca i dva vatrogasca te sklonili namještaj sa ulaznih vrata, kako bi ljekari došli do povrijeđene žene - kaže izvor portala InfoBijeljina.

Povrijeđena žena ima više ubodnih rana i ljekari joj upravo ukazuju pomoć. Nisu poznati detalji o njenom zdravstvenom stanju niti o stanju napadača.

Podsjećamo, u Ulici Pere Stanića u Bijeljini je došlo do napada na žensku osobu a potom i pokušaja samoubistva. 

Na licu mjesta su i dalje pripadnici Policijske uprave Bijeljina i u toku je uviđaj.

Nasilje
0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.