19.1.2024. 17:17
1
Vulić odgovorila Kajganiću: Vidimo se na sudu, žao mi je što mu nije poznata srpska istorija
Šef Kluba poslanika SNSD-a u Predstavničkom domu Parlamentarne skupštine BiH Sanja Vulić izjavila je da se ne brine zbog prijetnji i ucjena, jer da je plašljiva i da nema hrabrosti bila bi poslušnik i potencijalni izdajnik poput Milanka Kajganića.

- Јa govorim snagom argumenata i činjenica, a poznato je da istina boli. Žao mi je što Milanku Kajganiću nisu poznate srpska istorija, književnost, a ponajmanje narodne izreke, tako da ne čudi što ga moj stav boli, rekla je Vulić za Srnu komentarišući najavu Kajganića da će je tužiti zbog njenih izjava.

Vulić je podsjetila da je glavnog tužioca Tužilaštva BiH Milanka Kajganića pitala po kom zakonu je podigao optužnicu protiv legitimno izabranog predsjednika Republike Srpske, a on nije odgovorio.

- Šta očekuje, da ćutim na njegovu poslušnost Michaelu Murphyju?! Vidimo se na sudu! Moj pravni zastupnik Siniša Mikić spreman je za još jednu pobjedu, poručila je Vulić Kajganiću.

(Ajdin B.)

1
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.