24.2.2024. 10:39
1
"SDA ne može s presuđenim kriminalcima izražavati brigu za državu"
Povodom jučerašnje sjednice Glavnog odbora SDA oglasila se Naša stranka:

„Licemjerne su poruke odaslane sa sjednice Glavnog odbora SDA u kojima izražavaju navodnu brigu za državu i državne interese. Osuđenici na zatvor u prvim redovima poručuju da ne poštuju ni BiH ni pravosuđe. Zadatak propagande SDA je da se nad svima nama vodi neprestani, koncentrisani i profesionalno organizirani psihološki rat s ciljem da se podijeli bosanskohercegovačko društvo i zaustavi progres, a presuđeni kriminalci promovišu u nacionalne heroje.

Veliki spisak lažova, falsifikatora, varalica, izdajnika revizija tužbe za genocid, crnolistaša, desetine presuđenih, privedenih i procesuiranih lopova ovu je zemlju povuklo na dno. SDA je tetošeći svoje presuđene kadrove odavno normalizirala kriminal. To je ono što je najpogubnije za našu državu i društvo - navodi se u saopćenju.

Na kraju su iz Naše stranke poručili SDA: "Prestanite se rugati građanima ove zemlje"

(Ajdin B.)

1
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.