1.3.2024. 18:07
0
Željka Cvijanović u raspravi sa voditeljicom Nefisom Latić: Nemojte se raspravljati sa mnom i upadati mi u riječ
Članica Predsjedništva BiH Željka Cvijanović ušla je u verbalni "okršaj" sa voditeljicom panela Nafisom Latić na Diplomatskom forumu u Antaliji, prenosi Avaz.

Nakon što je Latić pitala Željka Komšića da komentariše uplitanje Rusije u pitanja zapadnog Balkana i NATO put BiH, isto pitanje je postavila i Željki Cvijanović.

Cvijanović se nije svidjelo to što je ona prozvana nakon Komšića, a ne Denis Bećirović.

- Ja ne mislim da je uredu da ste mene prozvali a ne gospodina Bećirovića, jer po našem redoslijedu u Predsjedništvu idemo ovako kako sjedimo - rekla je Cvijanović.

Latić je kazala da je željela čuti njeno mišljenje, na šta je Cvijanović odgovorila:

- Sve uredu, samo kažem da nije fer. Nemojte sa mnom raspravljati. Ja samo uvažavam poziciju gospodine Bećirovića. Osim ako niste naumili da njegova bude zadnja ovdje.

Voditeljica Latić je istakla kako joj to nije bila namjera, na šta joj je odgovorila Cvijanović.

- Dozvolite, ja sam član Predsjedništva nemojte mi upadati u riječ. Ako postavljate pitanje, ja želim biti pristojna da odgovorim - poručila je Željka Cvijanović.

Video njihove rasprave pogledajte OVDJE.

(Sead M.)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.