2.4.2024. 12:13
0
MUP KS zapošljava na neodređeno vrijeme: Ovo su ponuđena radna mjesta
Vlada Kantona Sarajevo dala je saglasnost Ministarstvu unutrašnjih poslova KS - Upravi policije za popunu velikog broja upražnjenih radnih mjesta na neodređeno vrijeme.
Ukupno će biti raspisan javni konkurs za 38 radnih mjesta.

MUP KS - Uprava policije zapošljava stručnog savjetnika za odnose s javnošću, stručnog savjetnika za poslove edukacije, višeg stručnog saradnika - inžinjera za videonadzor, stručnog savjetnika - vještaka za hemijsko vještačenje, stručnog savjetnika vještaka za digitalnu forenziku, višeg stručnog saradnika vještaka za biološku i DNK analizu.


Između ostalih, traži se i načelnik odjeljenja za tehničko-uslužne poslove i održavanje motornih vozila, viši referent - tehničar za videonadzor u Odjeljenju za videonadzor, viši referent za obračun plaća, vulkanizer u Odjeljenju za tehničko-uslužne poslove i održavanje motornih vozila, dva viša referenta za obradu prekršajnih naloga u policijskoj stanici Stari Grad.

Potrebni su i viši referent za obradu prekršajnih naloga u policijskim stanicama Novo Sarajevo, Novi Grad, Centar,  Ilidža, Trnovo, Ilijaš, Hadžići i Vogošća, viši referent operater na sistemu kriptozaštite u policijskoj stanici Ilidža.

- Popuna upražnjenih radnih mjesta izvršit će se u skladu sa odredbama Zakona o državnoj službi u Kantonu Sarajevo i Zakona o namještenicima u organima državne službe u FBiH - navedeno je u Odluci o davanju saglasnosti.

(Ajdin B.)
0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.