10.4.2024. 15:29
0
GSS Novi Grad o pronalasku Hamze Muminovića: "Ovaj majčin zagrljaj govori više od hiljadu riječi"
FOTO: facebook
Hamza Muminović (20), koji je pronađen jučer na području Kiseljaka, nakon što se za njim vodila potraga.

U čestitci za Ramazanski bajram, Gorska služba spašavanja Novi Grad osvrnula se i na to šta njima znači taj posao, naglasivši da "majčin zagrljaj i izraz lica govori hiljadu riječi".

- Bajram Šerif Mubarek Olsun svim našim prijateljima, posebno nam je drago da smo dali doprinos da Bajram u porodici Muminović iz Konjević polja bude sretan, a ovaj majčin zagrljaj i izraz lica govori hiljadu riječi... Mi smo tu zbog naših sugrađana 24/7/365 dana u godini, a naši pripadnici i pripadnice i kolege i kolegice drugih Gorskih službi spašavanja da ovaj Bajram provedu u krugu svojih porodice bez akcija - poručili su iz GSS-a Novi Grad Sarajevo.


0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.