16.4.2024. 20:09
0
Klanjana dženaza Amili, koja se sa sinom utopila u Sarajevu: "Kada nas pronađete nazovite mog babu Asima"
FOTO: Bugojno Danas
U Vukeljićima kod Busovače danas je klanjana dženaza Amili Šehović, majki koja je sa svojim sinom Salihom pronađena u vodi u Sarajevu.

Dženaza je klanjana Amili, dok je njenom sinu Salihu dženaza klanjana u odsustvu, što je bila želja njegovog dajdže.

Muk i tišina u Busovači, o Amili su svi imali riječi hvale, skromna žena sa svoje 34 godine živjela je u Sarajevu sa suprugom i svojim Salihom. 

- Prije nekoliko dana je došla babi i majki na Bajram, a samo nekoliko dana nakon toga dogodila se velika tragedija na koju niko nije posumnjao - kaže Amilin babo Asim kojeg su nazvali tužioci iz Sarajeva kazavši mu da je Amila u torbi ostavila ceduljicu na kojoj je pisalo, "kada nas pronađete nazovite mog babu Asima" i napisala je njegov broj. 


Bugojno
0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.