2.5.2023. 12:45
0
Jack Nicholson nakon dvije godine pojavio se na NBA utakmici, pogledajte reakciju publike
Nakon dvogodišnjeg izbivanja iz javnosti, Jack Nicholson nedavno se pojavio na utakmici svoje omiljene košarkaške ekipe Los Angeles Lakersa, a snimka trenutka u kojem je glumac prikazan na ekranu širi se društvenim mrežama.

Nakon što je prikazano nekoliko scena iz filmova Isijavanje i Batman, kamera je pokazala Nicholsona kako sjedi na tribini. Publika ga je dočekala gromoglasnim pljeskom, a 86-godišnji glumac nasmijao se i počeo pljeskati s njima.

Nicholson je inače veliki fan Lakersa i još od 70-ih godina redovno se pojavljivao na utakmicama sve do 2021. kada je naglo prestao dolaziti. Navodno zbog lošeg zdravstvenog stanja.

Glasine o njegovom narušenom zdravlju dodatno su potaknule nedavne fotografije kad su ga paparazzi snimili na balkonu njegove kuće u LA-u, i to u prilično lošem izdanju. Pisalo se i da je teško bolestan.

“Njegova kuća mu je kao zamak iz kojeg uopće ne izlazi. Ljudi bi željeli da barem nakratko izađe da vidimo da je dobro. U kontaktu je samo s nekoliko bliskih rođaka i sinom Rayem, no dani druženja su iza njega”, nedavno je izjavio izvor blizak glumcu. Zbog toga je njegovo pojavljivanje u javnosti izazvalo još veće oduševljenje fanova.


(Admir O.)

 

0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.