25.9.2023. 11:20
0
Jusuf Nurkić se ponovo oglasio i prozvao svog oca
Prepucavanje preko društvenih mreža između Jusufa Nurkića i njegovog oca Hariza izazvalo je mnogo pažnje, ne samo u Bosni i Hercegovini, već i u regionu.

Mediji su najprije prenijeli intervju koji je dao Jusufov otac Hariz, u kojem se požalio da sin sa njim ne razgovara godinama, te da nije bio pozvan na Jusufovo vjenčanje, a nedugo zatim stigao je i odgovor samog košarkaša.

Mlađi Nurkić je optužio oca za zlostavljanje kroz dugi niz godina, ali u detalje nije želio ulaziti.

Ipak, u istoj objavi naglasio kako su ljudi prisutni na vjenčanju njegova prava porodica, a sada je novom objavom to i potvrdio i indirektno ponovo poslao poruku svom ocu.

Naime, na društvenim mrežama Jusuf je objavio fotografiju majke uz opis: “Majka zablistala. A biološki roditelj može biti svako…”.



Košarkaš je velikim slovima izdvojio riječ “ološ” čime je ponovo prozvao oca Hariza.

(Ajdin B.)

0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.