30.7.2023. 21:26
0
Detalji sa svadbe godine Emine i Jusufa Nurkića: Mlada se presvlačila, "opustila" i zaplesala sa curama
Emina Durić, od jučer gospođa Nurkić, i danas je glavna tema medija u Hrvatskoj.

Jusuf Nurkić, naš košarkaški reprezentativac i igrač NBA tima Portland Trail Blazersi, jučer je u Dubrovniku oženio Eminu, dugogodišnju djevojku iz Tuzle, koju je zaprosio u junu 2021. godine.

Na glamuroznom vjenčanju sve oči su bile uprte u mladu, koja se u spektakularnoj vjenčanici iskrcala s broda na molu podno tvrđave Lovrijenac u Dubrovniku. Emina je, kao i većina gošći, u japankama stigla do mjesta vjenčanja.

Tokom svečanosti prilikom koje su mladenci rekli sudbonosno "da" Emina je blistala u vjenčanici s rukavima, koja je imala prorez do pupka, a istakla je bujni dekolte.

Kasnije se presvukla u drugu haljinu, bez rukava koju je ukrasila s efektnim rukavicama, a promijenila je i frizuru. Prvo je imala visoku i elegantnu punđu, a kada je je obukla drugu odjevnu kombinaciju, kosu je raspustila...

Inače, Emina se tokom svadbenog slavlja "opustila", te zaplesala sa curama uz hit Olivera Dragojevića (U ljubav vjere nemam), koji je sinoć otpjevao Petar Grašo. 



(Ajdin B.)

 

0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.