6.4.2024. 8:42
0
Dramatično na Baščaršiji: Muškarca udarili automobilom, a zatim ga pretukli. Prebačen je na KCUS
U subotu iza ponoći, 6. aprila, došlo je do tučnjave na Baščaršiji, u Sarajevu, u kojoj je učestvovalo više osoba, potvrđeno je za portal Radiosarajevo.ba.

Iz Operativnog centra MUP-a Kantona Sarajevo potvrđeno je da je prijavljen incident, ali više detalja će biti poznato naknadno.

Kako saznaje portal Radiosarajevo.ba, tučnjava se desila iza ponoći u ulici Safvet-bega Bašagića, u blizini taxi štanda.

Povrijeđena je jedna osoba, koju su napadači prvobitno udarili automobilom, a zatim izašli iz vozila i nastavili je tući.

Prema saznanjima navedenog portala, policija je ubrzo stigla na mjesto događaja.

Pored policije, na mjestu događaja je bilo i vozilo hitne pomoći. Povrijeđenom je ukazana medicinska pomoć, te je prebačen na Klinički centar univerziteta u Sarajevu kako bi se utvrdio stepen povreda.

 
0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.