27.10.2015. 9:26
0
Filmska avantura Jamesa Bonda u BH kina
Za deset dana na repertoar BH kina kad i u Americi i u ostatku Evrope dolazi prava filmska poslastica: akcioni spektakl SPECTRE!
Riječ je o dvadeset i četvroj po redu filmskoj avanturi o najpoznatijem tajnom agentu na svijetu Jamesu Bondu. Obožavatelji serijala, ali i svi oni koji su uživali u prethodnom nastavku „Skyfall“ koji je postao uvjerljivo najkomercijalniji James Bond film svih vremena sa zaradom od preko 1,1 milijarde dolara na svjetskim kino blagajnama (samo u domaćim kinima vidjelo ga je gotovo 30 hiljada gledatelja) nakon tri godine čekanja konačno će imati priliku vidjeti nastavak Bondove odiseje koja će ga ovaj puta odvesti oči u oči s njegovim najzloglasnijim neprijateljem – tajnom organizacijom S.P.E.C.T.R.E. 

Ulaznice za ovaj akcioni spektakl godine od prije par dana možete naći u pretprodaji na blagajnama multiplexa Cinema City u Sarajevu gdje je zakazana i Gala BH premijera 04.novembra, te multiplexa Palas u Banja Luci, FC Ekran u Zenici i kina Kaleidoskop u Tuzli i Meeting Point u Sarajevu.

Filmski serijal o Jamesu Bondu ne treba pretjerano predstavljati. Radi se o uvjerljivo najdugovječnijoj filmskoj franšizi u istoriji koja traje već preko 50 godina. Osim što su se u samom serijalu u raznim filmovima pojavila neka od najvećih glumačkih imena svih vremena, James Bond serijal postao je prepoznatljiv i po pjesmama koje prate svaki pojedini film. Tako je prije desetak dana za film „Spectre“ poznati britanski pjevač Sam Smith snimio i objavio novu službenu Bond pjesmu „Writing's on the Wall“.

Akcioni spektakl SPECTRE u sva domaća kina, pored gore navednih tu su Prijedor, Višegrad, Busovača i veliki broj gradova na pokretnim opremama stiže za tačno 10 dana, 5.novembra a do tada uživajte u najnovijem traileru kojim vam ovim putem donosimo!

0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.