2.1.2023. 19:04
0
Za 11. januar najavljena sarajevska premijera filma u kojem se negira genocid u Srebrenici - Malagurski: Pozivam Benjaminu Karić u prvi red
Boris Malagurski, reditelj kontroverznog filma "Republika Srpska: Borba za slobodu" u kojem se, između ostalog, negira genocid u Srebrenici, najavio je sarajevsku premijeru ovog filma.

Malagurski je na svom Twitter nalogu objavio fotografiju na kojoj se najavljuje sarajevska premijera filma zakazana za 11. januar.

On, međutim, nije napisao gdje će se to tačno održati premijera spornog filma. Međutim, Malagurski je stigao uputiti provokaciju gradonačelnici Sarajeva Benjamini Karić, koju je pozvao na premijeru filma.



- Benjaminu pozivam da sedi u prvom redu na sarajevskoj premijeri filma “Republika Srpska: Borba za slobodu”, oduševiće se neverovatnim kadrovima Sarajeva i šokiraće je mnoge istorijske činjenice u filmu! Svi za istinu, uvek i svuda, napisao je Malagurski.


(Admir O.)

 

0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.