12.4.2023. 13:21
0
Novi Netflixov južnokorejski hit prestravio gledaoce: Neki ga opisuju kao nešto najstrašnije što su gledali u posljednje vrijeme
Brojni su se korisnici Twittera raspisali o filmu, a neki su sretni što su ga "gledali tokom dana, a ne tokom noći."

Gledaoci Netflixa su prestravljeni nakon što su pogledali “tehnološki triler” koji su opisali kao “najstrašniji film ikada”.

Korisnici Twittera podijelili su svoje reakcije na južnokorejski misteriozni film “Unlocked”, koji je u februaru debitirao na streaming platformi. Napeti triler prikazuje kako se život jedne žene potpuno preokrene kada opasni pojedinac iskoristi njen izgubljeni telefon kako bi pratio svaki njen pokret.

Prema reakcijama na društvenim mrežama, gledaoci su u potpunosti prestravljeni jezivim filmom, a fanovi su film nazvali jednom od “najstrašnijih” stvari koje su gledali u posljednje vrijeme. Jedna je osoba čak rekla da je htjela “baciti svoj telefon u more” nakon što su je jako uznemirili užasni događaji u spomenutom filmu.

U režiji Kim Tae-joona, film prikazuje uredsku radnicu Lee Na-Mi (Chun Woo-Hee) kako gubi telefon u autobusu, a Oh Jun-Yeong (Im Si-Wan) ga uzima.

Jun-Yeong joj tada kaže da pokupi svoj telefon u radionici za popravak pod izgovorom da popravi svoj razbijeni ekran, ali umjesto toga instalira špijunski softver na uređaj da prati svaki njen pokret, poruku i razgovor.

Jun-Yeong počinje se infiltrirati u Na-Miin život, a njen otac postaje sve više sumnjičav prema njemu, dok se Jun-Yeong pretvara da radi u softverskoj kompaniji i tvrdi da će joj pokušati pomoći sa špijunskim softverom. Jun-Yeong tada odaje povjerljive informacije o Na-Mi, dok je i dalje obmanjuje da on nije krivac. Doduše, stvari brzo krenu nizbrdo za oboje, prenosi Jutarnji.hr.



(Ajdin B.)

0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.