7.6.2016. 14:51
0
Haris Medunjanin kao kapiten podigao pehar pobjednika Kirin kupa
Fudbalska selekcija BiH osvojila je Kirin kup u Japanu nakon pobjede protiv domaće selekcije u finalu ovog takmičenja rezultatom 2:1.

Piše: Haris Ahbabović

Iako smo na ovom takmičenju igrali bez sedam standardnih prvotimaca, neki drugi momci su pokazali kako se bori za državni dres i tako osvojili ovo takmičenje.

Japan je poveo u 28. minuti preko Hiroshi Kiyotakea, ali je samo minut kasnije Milan Đurić izjednačio na 1:1. Konačnih 2:1 postavlja ponovo sjajni Đurić, na asistenciju Miroslava Stevanovića.

Đuriću je ovo bio čak četvrti gol na ovom takmičenju, te je tako najbolji strijelac takmičenja na kojem su učestvovali Japan, BiH, Danska i Bugarska.

Pehar pobjednika Kirin kupa je podigao naš kapiten na ovom turniru, Haris Medunjanin.

0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.