3.4.2024. 19:13
0
Dobre igre nisu prošle neopaženo: Reprezentativac BiH privukao interes dva velikana
Iako je do ljetnog prelaznog roka ostalo još nešto više od dva mjeseca, već sada je jasno da će austrijski klub teško zadržati Dedića u svojim redovima, a zbog svojih dobrih partija koje pruža u dresu Salzburga, privukao je pažnju Stare dame i Bavaraca.

Tako je Stara dama zainteresovana da već ovog ljeta dovede Dedića u svoje redove, ali nije poznato koliko je spremna platiti za njegove usluge. Međutim, sada se u borbu za njegov potpis uključio i njemački velikan. 

Bh. fudbaler je bio igrač po volji Thomasa Tuchela, ali on će na kraju ove sezone napustiti klupu njemačkog velikana, pa sada Bavarci čekaju da vide ko će biti novi trener, da bi onda krenuli u pregovore oko dovođenja bh. fudbalera. 

Dolazak Dedića u Bayern zavisi od toga da li će biti u planovima novog trenera, a ukoliko bude, onda bi se Bavarci sa Starom damom borili za potpis našeg igrača.

Inače, Dedić je od ove sezone kapiten Salzburga, a za austrijski klub je u svim takmičenjima odigrao 30 utakmica. Postigao je pet pogodaka, dok je zabilježio četiri asistencije, piše Sport1. 

(Erna H.) 

0
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.