4.8.2016. 15:00
0
Rooney "bocnuo" i Alexa Fergusona: Mourinho za sada nije neko ko baca stvari po svlačionici i koji viče
Nekadašnji menadžer Manchester Uniteda, Sir Alex Ferguson, je bio poznat kao veoma temperamentan stručnjak, pa se često derao na svoje igrače, a jednom prilikom je u svlačionici pogodio Davida Beckhama kopačkom u glavu.

Piše: Haris Ahbabović

United i Everton su sinoć odigrali prijateljski meč u čast Waynea Rooneyja koji je ponikao u dresu Karamela, a na Old Trafford je stigao prije 12 godina.

"Mourinho, trenutno, nije neko ko će doći i početi da baca stvari, za sada nije. Nikada ne znate kako će biti kada sezona počne. On je takmičarski nastrojen i želi da pobijedi u svakoj utakmici, bilo da je prijateljska ili Superkup. On prenese svoju poruku. Želi da pobijedi, ali ne viče previše", rekao je kapiten Uniteda.

"Murinjo mnogo očekuje od svojih igrača i dok priča, vidite njegovu auru i poruku koju vam šalje. On želi pobjede. Želio je i protiv Evertona, a to nam je ponovio u poluvremenu. Kada igrate za United, čak i u prijateljskoj utakmici, želite da pobijedite. Nažalost, mi nismo pobijedili, ali moja porodica i ja ćemo se sjećati tog meča", dodao je Rooney.

0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.