29.8.2022. 17:20
0
Potpredsjednik Juventusa Pavel Nedved u zanosu: Procurio snimak kako se zabavlja sa nekoliko djevojaka
Nakon što je na internetu objavljen snimak kako se zabavlja sa nekoliko djevojaka, potpredsjednik Juventusa Pavel Nedved se našao u centru pažnje.

Pored toga što je plesao "u voziću" sa nekoliko djevojaka, jednu od njih dirao po grudima, uz lascivne komentare osobi koja je snimila kratak video.

- Hej, gledaj kolike bombe ima - rekao je Nedved. 



U međuvremenu se pojavio i drugi video osobe koja s leđa izgleda kao bivši fudbaler iz Češke Republike, a na kojem ta ista osoba vidno tetura odlazeći niz ulicu.



Na društvenim mrežama brojni korisnici su iskoristili videa kako bi izrazili svoje odobravanje, ili gnušanje na ono što je snimljeno, a sam Nedved, niti Juventus se nisu oglasili, barem za sada, prenosi Avaz. 



(A.R.) 

 

0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.