31.10.2023. 13:00
0
Savez ga suspendovao, a klub stao uz njega i ponudio mu novi ugovor
FOTO: Twitter
Stara dama je odlučila da pruži podršku svom mladom fudbaleru i ne odrekne se njegovih usluga uprkos suspenziji

Nicolo Fagioli suspendovan je na sedam mjeseci iz fudbala zbog učestvovanja u klađenju, što je skandal koji sedmicama već potresa Italiju i očekuju se nove presude.

Fagioli je dobio sedam mjeseci suspenzije, a Juventus je odlučio da mu ponudi novi ugovor. Kako piše Fabrizio Romano, on na stolu ima ponudu do 2028. godine.

Iako mu aktuelni ugovor ističe tek u ljeto 2026. godine, u Juventusu žele i na ovaj način da iskažu podršku svome fudbaleru.





Fagioli je kao četrnaestogodišnjak stigao u Juventus iz Cremonesea, prošao je kompletan omladinski pogon Stare dame, te zaigrao za seniorski tim. Kratko je bio u Cremoneseu, ali se onda vratio u Juventus ponovo.

(Aldin B.)

0
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.