22.10.2022. 14:09
0
Slavni njemački stručnjak boluje od teške bolesti
Slavni njemački trener, Christoph Daum, boluje od raka. Šokantnu vijest objavio je na svojem profilu na Instagramu.

“Pozdrav dragim ljubiteljima nogometa, želim vam se obratiti s vrlo ličnom porukom. Nažalost, morao sam se povući iz javnosti u posljednjih nekoliko mjeseci jer mi je na rutinskom pregledu dijagnosticiran rak. Od tada sam u najboljim rukama doktorske ekipe u Kelnu i drago mi je što mogu reći kako liječenje jako dobro djeluje na mene”, napisao je na svom Instagramu:

“Poznajete me, borac sam i ovom ću izazovu pristupiti s optimizmom te svom svojom snagom. Zato vas molim, poštujte to da mi je sad potrebna privatnost kako bih se što prije oporavio. Cijenim vaše poruke i hvala vam na podršci. Mogu vam samo savjetovati – pregledajte se na vrijeme.”

Svojevremeno bio kandidat za klupu Hrvatske

Iskusni njemački trener u karijeri je sjedio na klupama Kӧlna, Stuttgarta, Besiktasa, Bayer Leverkusena, Austrije Beč, Fenerbahčea, Club Bruggea i Bursaspora. Zadnji posao bila mu je rumunska selektorska klupa 2017., na kojoj je proveo nešto više od godinu dana.

Poslije smjene Nike Kovača u septembru 2015. godine spominjalo ga se kao kandidata za preuzimanje klupe Vatrenih, međutim na nju je na koncu ipak sjeo aktualni Dinamov šef Ante Čačić, prenosi N1.


(Admir O.)

0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.