8.5.2023. 8:50
0
Fudbaleri Krupe na korak do titule prvaka i plasmana u Premijer ligu
Golovima Slobodana Đekića u prvom (41. minut) i Nikole Dujakovića u drugom poluvremenu (77. minut), fudbaleri Krupe slavili su sinoć protiv Sutjeske u Foči i tako stigli na pobjedu od odbrane titule prvaka Prve lige Republike Srpske.

Ekipa koju sa klupe predvodi mladi stručnjak Vladimir Ilić sada ima 74 boda, 13 više od drugoplasirane Zvijezde 09.

U slučaju da Krupa u narednom kolu kod kuće savlada Famos odbranit će šampionsku titulu bez obzira na ishode ostalih mečeva u sezoni.

S obzirom na to da imaju bolji međusobni omjer od Zvijezde 09 (3:1, 2:1), Krupi bi za šampionsko slavlje (promociju u Premijer ligu BiH) bio dovoljan i bod, ali pod uvjetom da Zvijezda 09 ne upiše trijumf narednog vikenda protiv Slobode iz Mrkonjić Grada.

(Ajdin B.)

0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.