29.6.2023. 10:05
1
Pogledajte kako Modrić uživa na luksuznoj jahti uz poznati hit
Nakon naporne sezone s Real Madridom i Vatrenima Luka Modrić stigao je na zasluženi odmor u Hrvatsku. Prije nekoliko dana ukrcao se na luksuznu jahtu u Župi Dubrovačkoj u pratnji obitelji i prijatelja.

Sedmica dana najma luksuzne jahte stoji čak 160 hiljada eura, a na njoj može boraviti deset osoba koje mogu biti raspoređene u pet soba. Djelić atmosfere s jahte podijelio je Marko Čirjak, Modrićev prijatelj, koji je objavio fotografiju na Instagramu.

Tako se može vidjeti da igraju trešetu (kartaška igra) uz hit Olivera Dragojevića “Ča je život vengo fantažija”.

Inače, luksuzna jahta može ploviti maksimalnom brzinom od 25 čvorova, a duga je između 35 i 40 metara. Izgrađena je prošle godine, a za sve potrebe gostiju brine sedam članova posade.

Prije dva dana stigla je službena potvrda da je Modrić produžio ugovor s Real Madridom na godinu dana i tako odbio silne milijune iz Saudijske Arabije, čime je zaradio ogromno poštovanje nogometne javnosti u Španiji.


(Admir O.)

1
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.