23.8.2023. 20:04
0
Rendulić: LASK je favorit, ali u dvije utakmice imamo svoju šansu
FOTO: N1
Ekspedicija mostarskog Zrinjskog doputovali je u Austriju gdje ih u četvrtak očekuje prvi susret play-offa Lige Evrope, a za protivnika će imati ekipu LASK-a iz Linza.

Raspoloženje među fudbalerima ovog tima je sjajno, a večeras je održana konferencija za medije.

Imat će Zrinjski veoma nezgodnog protivnika, ali sigurno je da bh. predstavnik nije bez šansi u ovom dvomeču.

Trener Krunoslav Rendulić najavio je sutrašnji meč i dokatao se kvalitete ekipe LASK-a.

“Očekivanja su uvijek iste, pružiti dobru igru i pobijediti. Jasno je da neće biti lagano, da su oni favoriti, ali u dvije utakmice imamo svoju šansu. LASK je najkvalitetniji od svih ekipa sa kojim smo igrali do sada u Evropi. Ako govorimo o njihovoj snazi, onda je ekipa snažna, skup jakih pojedinaca, žele igrati i čeka nas težak zadatak. Mi se ne bojimo, spremni smo”, izjavio je Rendulić, prenosi N1.

Hrvatski stručnjak kazao je kako Zrinjski ima problema sa povredama te najavio da će dva igrača zamijeniti Barišića i Jakovljevića te istakao kako se nada velikoj podršci navijača.

“Imamo određenih problema sa kartonima, povredama, ali oni koji su zdravi su raspoloženi i spremni. Hrvoja Barišića i Slobodana Jakovljevića zamijenit će Batarelo i Senić. Naravno da je njihova podrška dobro došla. Nadam se da će biti u elementu i da će nas pogurati.”

(Elmedina H.)

0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.