1.9.2023. 14:26
0
Klop ne štedi novac ovog ljeta: Liverpool za 40 miliona doveo fudbalera iz Bayerna
FOTO: Twitter
Liverpool je odlučio da "odriješi kesu" i da posljednjeg dana prelaznog roka u svoje redove dovede i još jedno pojačanje. Ovog puta se radi o Ryanu Gravenberchu, fudbaleru Bayerna, za koga će tim s Enfileda iskeširati i ogromnu svotu novca.

Naime, tim iz grada na rijeci Merseyside je odlučio da im je potreban još jedan igrač na sredini terena, te je Jurgen Klopp insistirao da to bude upravo holandski reprezentativac, koji je na ovaj način postao i treći na Enfieldu -uz Van Dajka i Gakpa.

Kako tvrdi Fabrizio Romano, Liverpool će za usluge ovog fudbalera platiti 40 miliona, uz mogućnost dodatnih pet, ako se ostvare određeni bonusi.

Gravenberch je prošlog ljeta i stigao u Njemačku iz Ajaxa i to za 18,5 miliona eura. Odigrao je 33 utakmice za Bavarce u svim takmičenjima, a imao je po jedan gol i asistenciju u Kupu Njemačke, prenosi Avaz.

(Elmedina H.)

0
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.