7.9.2023. 19:06
0
Kodro o Ahmedhodžiću: Ne bih puno pričao o toj temi
FOTO: n1
Uoči utakmice 5. kola kvalifikacija za Evropsko prvenstvo, medijima se obratio novi selektor Bosne i Hercegovine Meho Kodro.

Na pitanje šta se dešava sa Anelom Ahmedhodžićem Kodro je imao kratak odgovor.

“Ne bih mnogo pričao o toj temi, volio bih da pričam o pozitivnoj energiji koju pokazuju igrači. Radimo već 3-4 dana, igrači rade odlično. Bit ću otvoren za tu vrstu pitanja nakon utakmice s Islandom”, rekao je Kodro, a potom najavio sutrašnju igru.

“Sutra ćemo izaći na jedan ofanzivan način, neće biti lagano to probiti, linije su uske, novi je trener. Vjerujem baš puno kvalitet naših igrača, mislim da s jednom organizacijom možemo podignuti level igre na veći nivo. Naravno očekujemo pobjedu, favoriti smo i prihvatamo to. Plan je utakmica za utakmicom, jedna od ključnih stvari je da sam ubijeđen da ova ekipa može da igra bolje. Želim da imamo tu prepoznatljivu igru, vrlo mi je teško da analiziram igrače onako pojedinačno, ne mogu da shvatim da imamo samo tri boda kada sagledam njihov kapacitet. Rezultatski plan je da mislimo samo na sutrašnju utakmicu, a onda ćemo vidjeti šta dalje”, rekao je Kodro.

Bosna i Hercegovina svoj susret kvalifikacija za Evropsko prvenstvo protiv Lihtenštajna igra sutra od 20:45 sati na stadionu Bilino polje.

(Ajdin B.)

 
0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.