8.11.2023. 20:51
0
Hrvatski trener pokazao srednji prst navijačima kluba: Pobješnjeli ultrasi upali na trening i "razjasnili situaciju"
FOTO: screenshot/avaz
Hrvatski stručnjak na klupi Torina Ivan Jurić posvađao se sa navijačima nakon utakmice u kojoj je njegova ekipa pobijedila Sasuolo (2:1), a sukob je kulminirao kada je on pokazao srednji prst.

Jurić je tu neprimjerenu gestu izveo iz lože jer je bio suspendovan za tu utakmicu. Navodno to je bila njegova emocionalna rekacija na kritike koje su navijači uputili na njegov račun i račun loših rezultata kluba.

Takav potez nije prošao bez najvatrenijih navijača, koji su posjetili trening centar Torina.

Kako prenose italijanski mediji, desetak ultrasa je stiglo na razgovor s njim. Nakon pola sata razgovora obje strane su se rastale.

Sastanak je bio najavljen, a održan je po završetku treninga i dvije strane su razjasnile sve nejasnoće.

Zaključak je kako je „zajednička želja da obje strane nastave istim putem u najboljem interesu kluba“. 

0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.