22.11.2023. 15:10
0
Sin Zlatana Ibrahimovića dobio poziv u reprezentaciju
Vincent Ibrahimović, sin nedavno penzionisanog napadača Zlatana, dobio je poziv u kamp reprezentacije Švedske za igrače rođene 2008. godine.

Zlatan je, kao što znamo, porijeklom iz BiH, ali je u karijeri nastupao za Švedsku, a njegov stopama će i Vincent, član omladinskih selekcija Milana.

"Imamo kamp s ciljem da na djelu vidimo igrače rođene 2008. godine. Vincent Ibrahimović nastupa za AC Milan, koji ima jaku Akademiju i jedan je od 66 igrača koji su dobili pozive. Na temelju utakmica koje sam vidio na snimci, on je centralni vezni igrač, koji ima dobar pregled igre, dobro se snalazi na terenu i također je dobar finišer.

"Razumijem da će biti buke oko poziva za Vincenta Ibrahimovića. Njegov otac je jedan od najboljih švedskih igrača svih vremena - kaže Axel Kjall, selektor U-15 reprezentacije Švedske, prenosi Aftonbladet.

(Aldin B.)

0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.