23.12.2023. 17:09
0
Krunić već ima novi klub?
FOTO: screenshot/instagram
Prodisao je Lion, sa tri vezane pobjede u Ligi 1 ne samo da je prepustio "fenjer" Klermonu već je isplivao iz opasne zone. Francuski gigant je riješio da izdvoji 50 miliona eura za pojačanja u janauru, a na listi želja visoko je Rade Krunić.
Sportski direktor David Fio smatgra da vezni igrač Milana može da se uklopi sa Tolisoom i Kakereom, a ima dovoljno iskustva da odmah bude vrijedno pojačanje. Nije njegovo ime na listi pojačanja iznenađenje, jer je i ljetos bio na radaru "lavova", ali se transfer nije ostvario.

Krunić želi da napusti Milan u januaru, prijedlog ugovora Fenerbahčea stoji od kraja avgusta i nije se promijenio. Milan je tada odbio pet miliona eura na ime obeštećenja, možda će ga sada i prihvatiti sem ako Lion ne ponudi više i ne dogovori se sa Krunićem na koga računaju u Istanbulu.

Kako prenosi "L ekip", Lion planira da pojača sve linije. Klemon Lengle, štoper Aston Vile je najveća želja za defanzivnu liniju, ali istog igrača traže Bajern i Milan. Na listi su Adrijelson iz Botafoga, kao i njegovog saigrača golmana Lukasa Perija, dok je velika želja u odbrani i Najef Ager iz Vest Hema.

Lion bi iz Vest Hema i Saida Benramu, na spisku su Larži Ramazani, bočni napadač Almerije. U špicu bi rado videli Uga Etikitea iz PSŽ. Ako ostvare 50 odsto želja biće izvjesno da će obezbijediti opstanak u Ligi 1.

Objavljena je i lista igrača koje bi Lion rado pustio a na njoj su Skeli Alvero, Dijego Moreira, Pol Akuoku, Mama Balde, Ejnsli Mejtland Najls i Ernest Nuame.
0
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.