18.1.2024. 9:10
0
Rade Krunić debitovao za Fenerbahče i upisao asistenciju
FOTO: x/fenerbahce
Rade Krunić fudbalski reprezentativac Bosne i Hercegovine debitovao je u dresu svog novog kluba Fenerbahčea.

Bh. fudbaler je sinoć igrao utakmicu šesnaestine finala Kupa Turske u kojem je njegov novi tim savladao Adanaspor rezultatom 6:0. Rade Krunić je u prvom nastupu upisao asistenciju za treći gol svoje ekipe kada je nakon kornera zahvatio loptu glavom.

Trener Fenera Ismail Kartal prokomentarisao je nastup Radeta Krunića.

„Mislim da je Krunić odigrao veoma dobro iako mu je ovo bio prvi susret. Doveli smo ga iz Milana i on zna šta treba da radi. Iskusan je fudbaler. Rade je igrač kojeg smo željeli da dovedemo. Počeo je utakmici na poziciji centralnog veznog, a onda je prešao na poziciju stopera. Obavio je veoma dobar posao na poziciji stopera. Kao i svaki naš igrač na terenu, Rade je ispunio svoju dužnost”, rekao je Kartal.

(Aldin B.)

0
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.