15.1.2024. 11:56
0
Milan Tegeltija otkrio ko će biti novi predsjednik Borca
FOTO: x/milan tegeltija
Fudbalski klub Borac iz Banja Luke, 22. januara bi trebao dobiti novog predsjednika.

Trenutni predsjednik Banjalučana Milan Tegeltija, na svojim društvenim mrežama otkrio je ko će ga naslijediti na toj poziciji.

Tegeltija je 5. januara podnio ostavku na mjestu predsjednika Borca, jer smatra da je vrijeme da banjalučki klub dobije novog predsjednika, koji bi u punom kapacitetu bio menadžer kluba.

Tegeltija je otkrio da će novi predsjednik Borca biti banjalučki privrednik Goran Lukić, koji je zajedno sa Tegeltijom stigao u Upravni odbor Borca u aprilu 2023. godine.


- Imenovanjem Gorana Lukića za novog predsjednika Borca nastavit će se kontinuitet rasta kluba. Njegov doprinos kao člana uprave bio je ogroman i siguran sam da će, moj prijatelj prije svega, kao budući predsjednik ostvariti sve ciljeve koje smo zajedno zacrtali - poručio je Milan Tegeltija.

(Aldin B.)
0
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.