29.3.2024. 22:22
0
Bruno Akrapović nakon novog poraza Želje: Nije fer, nisu nam svirali dva penala
Trener Željezničara Bruno Akrapović bio je ljut nakon novog poraza "Plavih" koji su večeras izgubili na Grbavici od Veleža (0:1).

- Momci su dali sve od sebe. U ovoj situaciji smo se našli jer je dosta povrijeđenih igrača i kartoniranih. Platili smo danak tome. Iz jednog šuta su nas savladali, ekipa u vrhu nas je savladala tako i to treba da se vidi. Momci su dali maksimum. 

Dva penala čista nam se ne sviraju. Našim igračima se dijele žuti kartoni, a protivnik se opominje i treba se i to gledati. Nije to fer prema ovim momcima koji daju sve od sebe. Ne želim više o tome - rekao je Akrapović.

Kako je rekao, nije ranije povlačio izmjene u strahu od kontranapada.

- Mekić je ušao ranije, Štilić poslije. Opasnost je da uhvate nas na kontru jer ja znam kako koji igrač može odigrati i treba sve da se uzme u obzir. Nisam htio da kukam prije utakmice, ali tako je - poručio je Akrapović.

(Sead M.)

0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.