7.4.2024. 20:25
0
Neviđeno do sada: Fener sa 11 juniora počinje finale protiv Galate
Fudbaleri Galatasarayja i Fenerbahčea od 20.30 sati u turskom gradu Sanliurfa igraju finale Superkupa Turske.

Kako je to i najavljeno, Fener našeg Edina Džeke je stigao sa juniorima.

Podsjetimo da se Fenerbahče na ovaj potez odlučio nakon što nije udovoljeno njihovim zahtjevima o promjeni termina utakmica i delegiranja stranog sudije.

U Fenerbahčeu su nedavno razmišljali i o istupanju iz nacionalnog prvenstva.

Predsjednik kluba Ali Koc kazao je da je ovo “prvi konkretan korak naše pobune”.

“Vrijeme je za resetiranje turskog fudbala. Nalazimo se u periodu kada se močvara mora isušiti, a turski fudbal obnoviti. U tom smjeru će iči pobune našeg kluba i akcije koje smo odlučili poduzeti iz nužde”, rekao je Koc ranije danas.

Galatasaray: Muslera, Kaan Ayhan, Nelsson, Abdülkerim Bardakcı, Köhn, Berkan Kutlu, Torreira, Mertens, Kerem Aktürkoğlu, Barış Alper Yılmaz, Mauro Icardi

Fenerbahce: Furkan Onur Akyüz, Mustafa Emir Akyıldız, Efekan Karayazı, Yusuf Akçiçek, Ümitcan Okan, Muhammet İmre, Görkem İbrahim Demirel, Kerem Kayaarası, Muhammet Zeki Dursun, Emirhan Arkutcu, Çağrı Feda

(Ajdin B.)

0
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.