8.4.2024. 22:08
0
Adžem: “Nije se lako vratiti iz situacije u kojoj smo se našli”
Šef stručnog štaba GOŠK-a Admir Adžem je dao svoj osvrt na utakmicu u Čitluku protiv Širokog Brijega.

Široki Brijeg je danas u okviru utakmice 25. kola Premijer lige Bosne i Hercegovine bio domaćin GOŠK-u protiv kog je remizirao konačnim rezultatom od 2:2.

Gostujuća ekipa GOŠK-a je gubila sa 2:0 u jednom momentu, ali su do kraja susreta uspjeli doći do boda što je prokomentarisao i njihov trener Admir Adžem.

“Igralo se čvrsto. Ekipa Širokog je rano povela i utakmica je krenula u onom smjeru u kojem mi nismo željeli. Znali smo da je ekipa Širokog jako neugodna iz kontranapada, ali mi smo morali preuzeti rizik i visoko napasti” – rekao je Adžem pa dodao:

“Na početku drugog poluvremena primimo drugi gol i onda kao da je neka kočnica puštena, naši igrači su počeli igrati. Zaista im čestitam na karakteru, nije lako u ovoj situaciji u kakvoj mi jesmo vratiti se sa 2:0 na 2:2 i doći u situaciju da žalimo što nismo postigli i taj treći pogodak. Realno gledajući, oni su bili bolji u prvom, mi u drugom poluvremenu. Neriješeno je možda najrealnije”.

(Ajdin B.)

0
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.