9.4.2024. 22:15
1
Para na paru: Sergio Aguero se opkladio na meč Real - City i uložio 10.000. Tiket mu prošao u 15. minuti
Sergio Aguero je uložio ozbiljan novac na meč Real Madrid - Manchester City te je počeo zadovoljno trljati ruke već u uvodnim minutama utakmice. Rizik se definitivno isplatio.

Aguero je već neko vrijeme u penziji i sada se slobodno može kladiti na fudbalske mečeve. To je uradio i za utakmicu četvrfinala Lige prvaka između Reala i Cityja.

Naime, čuveni argentinski napadač je uložio 10.000 dolara da će na meču u Madridu biti postignuto dva i više golova. Tiket je prošao nakon 15-ak minuta igre.

Već u drugoj minuti Bernardo Silva je na krivoj nozi uhvatio Lunina te zabio za vodstvo Građana, ali Kraljevima nije trebalo dugo da preokrenu.

Prvo je u 12. minuti stvari na početak vratio Camavinga, da bi dvije minute kasnije Rodrygo furioznom kontrom poslao loptu iza leđa Ortege.

Na kraju je Aguero dobio 18.900 eura, što znači da je skoro pa udvostručio uloženi novac.



(Ajdin B.)

 
1
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.