14.4.2024. 11:48
0
Očekuje nas spektakl: Rasprodate karte za sarajevski derbi, izdata uputstva za navijače
FOTO: Damir Hajdarbašić/fkz.ba
FK Željezničar na Grbavici večears igra gradski derbi sa Sarajevom.

Iz FK Željezničara su istakli da su ulaznice sve rasprodane, a izdano je i saopštenje za navijače.

"Kapije stadiona za tribine jug, zapad i sjever se otvaraju u 17:00 sati i apelujemo na sve navijače da na tribine uđu što ranije. Kapije stadiona za tribinu istok se otvaraju u 18:45 sati. Na južnu tribinu će se ulaziti preko zapadne tribine. Kontrole ulaznica će se vršiti na predulazima u ulici Bulevara Ivice Osima kako je prikazano na vizualu. Prilaz istočnoj tribini je iz ulice Hercegovačka, iza novog stambenog objekta, kako je prikazano na vizualu", saopćili su iz FK Željezničara.

Dodali su da će obustava saobraćaja biti na snazi od 16:00 sati u ulicama Bulevar Ivice Osima i Topal Osman paše.

Poručili su da će zbog ograničenog kapaciteta i sigurnosnih razloga svi posjetioci, uključujući i djecu, morati imati ulaznicu.

0
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.