31.3.2024. 8:00
0
I danas jaki udari vjetra širom BiH
Federalni hidromteorološki zavod objavio je narančasto upozorenje zbog jakih udara juga širom zemlje.

Upozorenje se odnosi na period od 30. marta do 1. aprila.

Udari vjetra između 60 i 80 km/h.

U nedjelju prevladava sunčano uz malu do umjerenu oblačnost.

Temperature zraka izmjerene u 8:00 sati (°C): Bjelašnica 3; Sokolac 10; Ivan Sedlo 13; Banja Luka, Livno i Prijedor 14; Srebrenica 15; Bugojno, Sanski Most i Zenica 16; Sarajevo i Široki Brijeg 17; Bihać i Mostar 18; Neum, Tuzla i Zvornik 19; Doboj i Gradačac 20; Bijeljina 21°C.

Danas će u Bosni i Hercegovini prevladavati sunčano vrijeme uz malu do umjerenu oblačnost. Vjetrovito u cijeloj zemlji. Vjetar umjeren i jak južnog smjera. Najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 22 i 28°C.

U Sarajevu pretežno sunčano vrijeme. Najviša dnevna temperatura zraka oko 24°C.

(Patria)

0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.