9.10.2023. 22:35
0
U Madridu sve spremno za spektakl: Musa protiv Dončića
FOTO: FIBA
Real je posljednji put igrao protiv kluba iz NBA lige u oktobru 2016. godine, tada je nakon produžetaka savladao Oklahomu

Džanan Musa i njegov Real Madrid sutra igraju prijateljsku utakmicu protiv Dallas Mavericksa koje će predvoditi Luka Dončić.

Slovenac je u centru pažnje jer je u Dalas otišao upravo iz Real Madrida gdje je ostao u lijepom sjećanju. Dončić je biti daleko najveće ime NBA tima, tim više jer je večeras trener Jason Kidd saopštio da Kyrie Irving  neće igrati.

Inače, Real je posljednji put igrao protiv kluba iz NBA lige u oktobru 2016. godine. Madriđani su tada nakon produžetka savladali Oklahomu 142:137, a Dončić je postigao tri poena za Real, uz četiri asistencije i pet skokova. 

Dončić je za Real igrao od 2015. do 2018. godine. Sada će prvi put igrati protiv Madriđana čiji dres nosi bh. košarkaš Džanan Musa.

Utakmica između Reala i Dalasa igra se u utorak od 20:45 sati, navodi Avaz.

(Mubina Lj.)

0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.