19.2.2016. 11:28
0
Vašoj koži je potrebna svakodnevna briga
Iako je koža najveći ljudski organ odgovoran za mnoge zadaće, od održavanja unutrašnje temperature, pohrane energije, do zaštite tijela od štetnih hemikalija i bakterija, većina ljudi ne poklanja dovoljno pažnje njenoj zaštiti.
Najbolji način da se brinemo o koži jeste izbjegavanje dugog izlaganja suncu i njegovim štetnim UV zrakama, prestankom pušenja, izbacivanjem alkohola i uravnoteženom prehranom. Jednako kao što se za ljepotu kože brinemo redovnim uklanjanjem mrtvog sloja stanica i hidratacijom, možemo imati sjajnu i elastičnu kožu ukoliko se pravilno hranimo.

Jedan od načina zaštite kože jeste pravilno i redovno čišćenje, a Gentle Cleanser 4 u 1 Dr Kozarev je proizvod koji će vam pomoći u tome. Kremasta pjena koja odlikuje ovaj proizvod je idealno sredstvo za svakodnevno čišćenje kože lica, vrata, dekoltea i svih osjetljivih dijelova kože tijela. Odlično odstranjuje sve nečistoće sa kože, uključujući i šminku, a što je najvažnije bez iritacije. 

Gentle Cleanser 4 u 1 sadrži četiri različite osobine u jednom proizvodu. Riječ je o jedinstvenom preparatu kojeg možete koristiti kao prirodni dezinficijens, ali i kao mlijeko, tonik, te odstranjivač čak i vodootporne šminke. Dubinski čisti kožu i uklanja nečistoće, a odličan balans sastojaka omogućava punu aktivnost koloidnog srebra kao prirodnog dezinficijensa. Ulje slatkog badema podmlađuje, omekšava i popravlja tonus kože.

Za najbolje rezultate ovog preparata savjetuje se upotreba najmanje dva do tri puta dnevno koristeći kozmetičke blaznice.

Ovaj proizvod, kao i druge proizvode Dr Kozarev možete poručiti putem ovog LINKA.

(Sponzorisani članak)
 
0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.