29.5.2016. 8:31
0
Ledeno osvježenje koje ekspresno topi masnoće i ravna stomak
Osvježavajući smoothie od svježeg voća i povrća sjajan je za naše zdravlje. Donosimo recept koji će vam pomoći da izbacite masnoću iz tijela.

Sastojci:
- 1/2 šoljice nasjeckanog svježeg krastavca
- 1 kašika meda
- 1 kašika soka limete ili limuna
- 2 šoljice nasjeckane lubenice
- 1 kašika naribanog đumbira

Priprema:
1. Sastojke ogulite i očistite od košpica
2. Ubacite u blender
3. Dodajte sok od limete, med i po želji pokoju kockicu leda
4. Sve dobro izblendajte

Ovaj napitak sadrži vrlo malo kalorija, ali hranjiva lubenica koja se nalazi u njemu držat će vas sitima. Možete ga piti natašte prije doručka ili kao zdravi i ukusni međuobrok.

Njime možete regulirati tjelesnu težinu zahvaljujući sastojcima koji ubrzavaju metabolizam, potiču sagorijevanje masti, smanjuju apetit i imaju diuretičko djelovanje pa će vam istodobno pomoći da se riješite dosadne napuhnutosti i izravnate stomak, piše zadovoljna.hr.


Anesa Agović

0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.