24.1.2018. 9:44
0
Riješite se masne kose uz jednostavan trik
Masna kosa je nešto što muči svaku drugu damu. Najčešće to pokušavaju popraviti s raznim preparatima za kosu, nadajući se da će smanjiti brzo mašćenje kose.

Frizeri napominju da postoji jedan trik koji garantovano pomaže. Pol (Paul) Vindi, frizer zadužen za kosu selebriti dama, u razgovoru za "Dejli mejl" je kazao da većina žena ponavlja iste greške, zbog kojih im se kosa još više masti.  

On tvrdi da je važno da krenete od osnove, odnosno da napravite male promjene u pranju kose.
- Dvije najčešće greške koje ljudi najčešće rade kada peru kosu su pretjerivanje sa šamponom i loše ispiranje. Upravo te dvije stvari utječu da se kosa brzo masti - kazao je Pol.

Preporučio je svim damama da kosu šamponiraju dva puta, sa veoma malom količinom sredstva, i da posebno povedu računa pri ispiranju koje treba da bude što temeljnije.

(FENA/Ajla Hurko)

0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.