29.10.2023. 11:00
0
Al Dino o gostovanju na koncertu Aleksandre Prijović: "Ona je prava osoba u pravo vrijeme. Neko ko zna pjevati, svirati i treba da bude zvijezda"
Folk zvijezda Aleksandra Prijović sinoć je održala svoj prvi od tri solistička koncerta u sarajevskoj Zetri, a sve karte rasprodate su do posljednjeg mjesta.

Gost na njenom koncertu bio je pjevač Al Dino, koji je pred kamerama Blic TV podijelio utiske sa spektakularnog nastupa.

– Slika govori više od hiljadu riječi, ali vidi se i po reakciji publike i po posjećenosti, a i kako su reagovali na moje pjesme, to je san svakog čovjeka koji se bavi ovim poslom. San svakog umjetnika je da njegova emocija postane univerzalna, da je svi mi dijelimo, nešto što je bilo samo moje je sada zajednička ljubav – rekao je Al Dino.

Otkrio je i kako je reagovao kada je dobio poziv da bude dio Prijinog koncerta.

“To je veoma normalno, s obzirom da su se Aleksandrin i moj put spojili na toj muzičkoj emociji. Spojili smo se na umjetnički način i postali jako dobri prijatelji. Drago mi je da je to prijateljstvo rodilo ovako lijepe plodove. Pravda je zadovoljena. Neko ko zna pjevati, svirati i treba da bude zvijezda. Aleksandra je prava osoba u pravo vrijeme. Vukla je prave poteze. Čim ona zna da pjeva Vidu Pavlović, nama je to dosta, nama muzičarima je to neka mjera”, rekao je on kroz osmijeh.

(Ajdin B.)

 
0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.