5.1.2024. 22:30
0
Bh. bloger na Tajlandu jeo škorpije, skakavce, larve...
Popularni turistički bloger iz BiH, Robert Dacešin, posjetio je brojne zemlje, upoznao brojne kulture i zemlje, te je probao brojna jela tih zemalja.

Međutim, kako u novoj objavi na mrežama kaže, najčešće pitanje koje dobija jeste koja je najneobičnija i najčudnija koju je ikada probao. 

- Jeste da sam do sada isprobao razne neobične stvari, ali nekako rekao bih da ništa od toga nije bilo toliko ludo da o tome pričam. Jesam pio mlijeko od kobile u Kirgistanu ili jeo kamilu u Iranu, ali sve to je u neku ruku i normalno. Pitao bih se na momente kako je moguće da ja, koji volim toliko da jedem neobične stvari, nikada nisam iskusio nešto baš neobično?, rekao je Dacešin.

A onda se osvrnuo na svoje nedavno putovanje na Tajland.

- Eh, baš iz tog razloga, kada sam došao na Tajland i vidio ponudu buba i insekata koji se ovdje nude, morao sam da ih isprobam. I to ne jednog, već njih više. Pišite mi u komentare kojeg insekta biste vi isprobali?, kaže Dacešin.



(Sead M.)

0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.