6.5.2023. 22:31
0
Supruga slavnog odbojkaša oglasila se srceparajućom porukom nakon gubitka kćerke
U nezapamćenom masakru koji se u srijedu ujutro dogodio u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" u Beogradu ubijena je i kćerka proslavljenog odbojkaša Dragana Kobiljskog.

E.K (14) ubijena je zajedno sa osam drugih osoba (7 đaka i čuvar), a njeni roditelji Dragan i Nina Borović Kobiljski su povodom užasne tragedije objavili srceparajuću poruku na Facebooku.

- Hvala mnogo svima, beskrajno cijenimo svaku riječ utjehe i podrške, kao tinjanje svjetla u najdubljem mraku. Molimo se za sve naše anđele i njihovog nebeskog čuvara Dragana. Molimo se za povrijeđene drugare i nastavnicu. Koliko smo nijemi od bola za našom stradalom djecom, toliko smo sretni zbog svih koji su uspjeli da se spase. Bog neka nas sačuva od bijesa i gorčine, da nam snage i ljubavi, kako bismo ovaj bol nekako preživjeli, napisala je Nina Borović Kobiljski i tom prilikom označila i supruga Dragana.

Dragan Kobiljski trenutno radi u rumunskom klubu Zalau, koji mu je odmah nakon tragedije izjavio saučešće i pružio podršku.


Kobiljski je, inače, proslavljeni srbijanski odbojkaš koji je kao trener radio i u Partizanu i Crvenoj zvezdi.

 
0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.