10.5.2023. 20:43
2
Svađa u tramvaju oko sjedišta: Djevojka i starija gospođa u glavnim ulogama
U tramvaju u Beogradu danas se na liniji 13 dogodio incident između dvije žene zbog sjedišta u prevozu.

Naime, na Instagram profilu "Moj Beograd" objavljen je šokantan snimak incidenta između djevojke i jedne starije gospođe.

- Linija 13 danas na Novom Beogradu oko 16.47. Djevojka sjela na baku i čekala da ustane jer je kaže "bole noge", navodi se u objavi.

- Ostavite me na miru, ne diram vas, ne dirajte me. Ja da stojim nemam snage i nije mi dobro i ostavite me na miru. Znači, ne pravite scenu, čuje se djevojka koja dok ovo govori sve vrijeme sjedi na starijoj ženi.

Jedna žena, koja je sjedila sjedište iza njih, ponudila je svoje mjesto i dodala da će ona da ustane.

U tom trenutku još nekoliko ljudi ponudilo je starijoj gospođi mjesto, a djevojka koja je sjedila na njoj ničim izazvana je uzviknula "ne dirajte me", nakon čega su prisutni počeli da se smiju.

- Bože me sačuvaj, dobacivali su šokirani svjedoci.

U jednom trenutku djevojka je počela psovati i vikati, nakon čega je ustala i konačno pustila stariju ženu da ustane.

- Pa ustanite, hajde! Nije mi dobro, jedva stojim i budaletina pravi scenu, ulijeće ispred mene, strašno, rekla je djevojka.


(Admir O.)

 

2
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.